Jelentkezz oktatásra!

Robotkezelő és robotprogramozó tréningek

Jelentkezz oktatásra, mely az Automat-X tréningközpontjában kerül lebonyolításra, ahol elérhetőek a Magyarországon leggyakrabban használt, különböző márkájú robotkarok, így ezekkel nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is meg tudnak ismerkedni a tanfolyamon részt vevő kollégák. Oktatási tematikánk fókuszában a gyakorlati kihívások: az üzemeltetés, programozás, hibadetektálás állnak

4 lényeges előny, miért válassz minket

Az Automat-x oktatóközpontjában 2014 óta érhetők el robotkezelői és programozói tréningjeink a Magyarországon leggyakoribb típusú robotkarokra, úgy mint KUKA, FANUC, ABB és Universal Robots.
Miért választják tréningjeinket a cégek alkalmazottai és a magánszemélyek is?

Fókusz #1: Üzemeltetés

A fontos robotrendszerek és azok funkcióinak tanulása a modern iparban való hatékony és biztonságos működéshez elengedhetetlenek.

Fókusz #2: Programozás

A programozási alapok és a kézi vezérlővel történő programírás és módosítás ismeretei lehetővé teszik a diákok számára a hatékonyabb és kreatívabb robotprogramok készítését és fejlesztését.

Fókusz #3: Hibadetektálás

Robotok elektromos bekötése, kalibrálása, programlogika kialakítása, módosítása és hibaelhárítása. Ezek szükséges ismeretek a hatékony és megbízható robotműködéshez.

Jelentkezz oktatásra!

Kezelői szint

Robotkezelői tanfolyamunk a robotprogramozó tréningsorozat belépő szintű alapképzése. A robotkezelői tréning elvégzése után a hallgatóknak lehetősége van a Alap robotprogramozó, majd ezt követően a Haladó robotprogramozó tanfolyam elvégzésére is.

Kinek ajánljuk? #operator #gepkezelo #karbantartas

Kezelői oktatásaink elsősorban a robottal szerelt gépeket kezelő munkakörnek alakítottuk ki, ahol a napi feladat része lehet:

A robot kiinduló pozícióba való mozgatása „kézileg”

Automata programok elindítása/ellenőrzése robotvezérlés segítségével

Alapvető robotüzenetek értelmezése/nyugtázása

Alap programozói szint

Előfeltétel: a Kezelői szintű tanfolyam elvégzése!

Kinek ajánljuk? #gepkezelo #karbantartas #mernokseg #gepbeallito

Alap programozói oktatásainkat elsősorban a robottal szerelt gépeket kezelő és beállító munkakörnek alakítottuk ki, ahol a napi feladat része a kezelésen felül a következők lehetnek:

Robotpozíciók betanításaRobot mozgáspálya, pozíciók módosítása

Robot mozgásának finombeállítása (sebesség, gyorsulás)

Alap programutasítások beillesztése (pl. várakozás, digitális jelek kapcsolása)

Haladó programozói szint

Előfeltétel: a Kezelői szintű tanfolyam és az Alap programozói tanfolyam elvégzése!

Kinek ajánljuk? #karbantartas #mernokseg #integrátor

Haladó programozói oktatásaink elsősorban a robottal szerelt gépeket beüzemelő munkakörnek alakítottuk ki, ahol a napi feladatok a következők lehetnek:

Robot elektromos bekötése
Robot kalibrálása
koordinátarendszerek beállítása vagy módosítása
Új gyártóprogramok létrehozása, programlogika kialakítása
Meglévő robotprogram / elektromos bekötés / szerszámfelszerelés módosítása
Súlyosabb hibák felderítése, elhárítása

Ipari robotok szakértője az Automat-x

  • Több mint 10 éves tapasztalat az automatizálásban
  • Karbantartott, átvizsgált használt robotok
  • Használt robotra 6 hónap garancia (extra garanciáért érdeklődj)
  • Új robotra 12 hónap garancia
  • Szakmai támogatás

Mindenben segítünk, nem kell máshova menned

Az Automat-X a teljeskörű robot automatizálásra és oktatásra specializálódott, amivel rengeteg időt és pénzt spórolsz meg az egész folyamatban

Egy teljes csapat áll mögötted
Egyedülálló tervezést és kivizelezést kínálunk

Több mint 10 éves tapasztalatunkkal biztosítjuk a minőségi alkatrészeket és a széles választékú robotokat, mellette komplett tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat kínálunk . Bízz a tapasztalt csapatunkban, akik 10+ éves egyedi célgépek és robotcellák tervezésében, programozásában és projektvezetésében szerzett tapasztalatokkal bírnak.

Támogatunk minden kihívásban

Komplett tréningeket és oktatást biztosítunk, jelentkezz oktatásra!

Kollaboratív robotjainkhoz kapcsolódóan pedig komplett robotkezelői és -programozói tréningeket is kínálunk, hogy biztosan kihasználhasd a robotod teljes kapacitását. Legyen szó alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogókról, mozgásvezérlőkről, lineártechnológiáról, vagy kész munkaterület-biztosító megoldásokról, mi mindent megtalálsz nálunk.

Több gyakorlásra van szükséged? Jelentkezz!

Azok számára, akiknek a tanfolyam után nincs lehetősége gyári körülmények között tovább gyakorolni, vagy bármi más ok miatt kevésnek bizonyul a tanfolyam keretében biztosított gyakorlati órák száma, ajánljuk extra tréning nap/robotikai konzultáció opciónkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Jelentkezz oktatásra!

Ajánlatot kérnél, vagy kérdésed merült fel? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és kollégáink készséggel adnak további információt. Jelentkezz oktatásra!

    Jelentkezz oktatásra!