Robot oktatás és akadémia

Az Automat-X oktatóközpontjában elérhetőek a robotkezelői és programozói tréningjeink, a Magyarországon leggyakoribb típusú robotkarokra, úgy mint DENSO, KUKA, FANUC, ABB, TM és Universal Robots. Oktatási tematikánk fókuszában a gyakorlati kihívások: az üzemeltetés, programozás, hibadetektálás állnak. Központunk – egy önálló helyszínen – megalakulása óta teljes kapacitással működik, 2023-tól – a Manhattan Akadémiával együttműködve – már államilag elismert kurzusokat kínál. Robot oktatás és akadémia részletei:

Tanfolyamok szintjei

Oktatásainkat 3 különböző szinten tartjuk – mindegyik robottítpus esetén. A szintek egymásra épülnek, és akár moduláris rendszerben, egyszerre is elvégezhetők.

KEZELŐI SZINT
ALAP PROGRAMOZÓI SZINT
HALADÓ PROGRAMOZÓI SZINT

Az alap szintek mellet, egyedi alkalmazásokra is vannak oktatásaink, úgy mint például hegesztés, festés.

Akadémia, oktatások magánszemélyeknek 

Magánszemélyek számára elérhető kurzusainkon az első két szint (Kezelői szint és Alap programozó szint) egyetlen modulként érhető el, összevont tanfolyam keretében. Ezek a tanfolyamok államilag engedélyezettek, tehát mind a tananyag, mind az oktatás és vizsga módja megfelel az államilag elismert képzéseket nyújtó intézmények egységesen elfogadott standardjának. A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet kapnak.

Egyéb információk

  • Tanfolyami csoportjaink jelenleg max. 5 fővel indulnak (ezzel is segítve a hatékony tanulást).
  • Robotkezelő kurzusaink előképzettség nélkül is látogathatók – igaz, az applikációs összefüggések megértéséhez és hasznosításához nem árt némi ipari szemlélet és automatizációs alapismeret. 
  • Az alap vagy haladó programozói szintű oktatáson való részvételhez az előző szint(ek) sikeres elvégzésének igazolása szükséges. Más képzőintézményben szerzett releváns előképzettséget csak előzetes egyedi elbírálás alapján tudunk elfogadni – kérjük, ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az info@automat-x.com címen emailben!

Árak és jelentkezés

  • Az oktatásainkon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!
  • Cégek számára bővebb információt, árajánlatot az igények pontosítása után tudunk adni. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@automat-x.com email címen, és jelezze, melyik robottípus milyen szintű oktatására szeretni jelentkezni, ill. hány fővel. Kollégáink ezt követően haladéktalanul felveszik Önnel a kapcsolatot.
  • Magánszemélyek számára indított kurzusainkről minden releváns információ, a kurzusok ára illetve az info@automat-x.com email címen.

Tematika

  • A tréningek részletes tematikája miatt kérem a info@automat-x.com email címen érdeklődjön.

Helyszín

Az oktatást az alábbi helyszíneken tudjuk biztosítani: 

  • Sződön, a Automat-X Hungary oktatóközpontjában (2134 Sződ, Szent István út 2.)
  • Céges megrendelés esetén a Megrendelő telephelyén (akár az adott vállalat saját gépparkjára szabottan, gyakorlati képzéssel a leggyakoribb ott előforduló robotkezelői és -programozói feladatokra fókuszálva).

Robot oktatás és akadémia Jelentkezz űrlapunkon

Email elérhetőségünk:

Facebook elérhetőségünk:

LinkedIn elérhetőségünk: